Groep 1 02

10 september 2017 12:00

Wedstrijdverslag Nulandia 2 – Oss’20 2   2-1

10 september 2017.
We gingen vandaag na een gemakkelijke overwinning vorige week op naar een lastige tegenstander, genaamd Oss/20 2.
Het was een wedstrijd waarin we konden testen hoe we er fysiek aan toe waren en hoe we dit jaar ook willen gaan voetballen.

Verslag eerste helft:
Oss/20 2 had duidelijk vanaf het begin meegekregen om vanuit achteruit op te gaan bouwen echter lukte dat de gehele eerste helft niet goed. Door goede druk voorin vanuit de spitsen kwam hun voetballende verdediger niet aan de bal en ze hadden ook geen plan B.
De ruimte voor ons lag aan de rechterkant waar Royke veelal werd vrijgelaten en we er ook een aantal keer goed door kwamen wat leidde tot een kans voor Mark en dat Handsome nog dichtbij de openingstreffer kwam.

Verslag tweede helft:
In de rust kwamen Laat en Mike Bas en Maas vervangen. Vroeg in de tweede helft kregen we een onnodige corner tegen en die viel dus ook meteen binnen, de corner was moet ik zeggen toch wel uitstekend genomen. 0-1.
Vanaf dat moment dachten we langs de lijn dat Oss’20 2 door ging drukken maar het tegenovergestelde bleek. Er kwam juist meer ruimte om te voetballen en daar werd ook gebruik van gemaakt door ons. De gelijkmaker wachtte dan ook niet snel. Een goede lange bal werd aangenomen door Joeri die net was ingevallen voor Handsome en Joeri versneld en de verdediger legt Joeri neer, Penalty. Money maakt de penalty. 1-1.
Al snel kwamen we op voorsprong, door een voorzet die werd terug gekopt door Laat schoot Joeri ons op voorsprong.2-1
Er waren erna nog genoeg kansen om de voorsprong uit te breiden, maar Nick hield ons ook op de been nog in de laatste minuten.

Conclusie:
Een goede wedstrijd waarin we veel positieve punten gezien hebben en we zeker verder mee kunnen in aanloop naar de start van het seizoen.