4 - 1

Nooit Gedacht 2 (zon)

Groep 1 02

17 september 2017 12:00

Een wedstrijd die door onze Geffense trainer heel erg graag gewonnen wil worden. Een overwinning betekent door in de beker en dat is al heel wat jaartjes geleden. Daarnaast zijn overwinningen op onze "buren" natuurlijk het allerlekkerst.

Verslag eerste helft:

Na een voortvarend begin was het klassenverschil al meteen te merken. We kwamen in de beginfase al meteen een paar goed door via de zijkanten alleen was de laatste bal elke keer niet goed om de keeper van Nooit Gedacht eens goed te testen. Na zo'n 10 minuten verzwakten we en werd er in een te laag tempo de bal rondgespeeld, waardoor Geffen gemakkelijk de organisatie neer kon zetten en dus ook gemakkelijk op de been bleef in de eerste helft.

Verslag tweede helft:

Mark kwam Viss Medium vervangen en al snel in de tweede helft kwamen we op voorsprong. Door middel van de goede druk op de keeper van Martijn leverde de keeper van Nooit Gedacht een dramatische bal in bij Mark die de bal over de keeper schoot 1-0. Dan denk je van; nou Geffen wil wat proberen maar vanaf de aftrap ging het gelijk weer mis met balverlies en Martijn dacht: wat Mark kan kan ik beter dus met een heerlijke stift maakte hij de 2-0. Het krachtverschil was aandoenlijk en dus ook de 3-0 volgde na een heerlijke steekbal van Marco die Teun knap binnenwerkte. Ondertussen kwam Senior Viss van het veld en kwam Mini Viss erin. Geffen deed nog wat terug, of ja, Juul kopte de bal snoeihard achter onze keeper 3-1. De eindstand bleef echter niet 3-1, door een goede voorzet van Teun schoot Martijn zijn tweede van de dag binnen. 4-1. Een mooi resultaat waardoor we door zijn in de beker en ons kunnen klaarmaken voor de eerste competitiewedstrijd uit tegen Boekel Sport 2.