3 - 2

Nulandia JO19-1

1e klasse 1

30 september 2017 15:00

De wedstrijd begon en binnen een kwartier kwamen we 1-0 achter. Vanaf dat moment ging het de verkeerde kant op. Heeswijk maakte snel de 2 en 3 nul en we stonden eigenlijk de hele eerste helft te slapen. We creëerden weinig kansen voorin en achterin ging er ook van alles mis.

In de rust kregen we te horen dat er nog niks verloren was en dat we er nog vol voor moesten gaan en dat deden we ook. We zette Heeswijk goed onder druk en achterin stond het ook een stuk beter. Rond de 60e minuut werd er op goal geschoten en de keeper liet hem los. Noud stond als gewoonlijk op de goed plek en tikte hem makkelijk binnen. Vanaf dat moment voelde we dat er wat te halen viel en gingen alle gezichten dezelfde kant op. Het werd een harde pot met veel overtredingen en wat gele kaarten. Rond de 75e minuut werd de bal voor de goal gekopt en door de kluts kwam de bal bij Milan. Milan schoot de bal tegen een verdediger waardoor de bal erin ging en dus een eigen doelpunt van Heeswijk. We gingen nu vol voor de 3-3 en bleven de bal erin pompen. Na vele vrije trappen en corners bleef de bal maar verkeerd vallen en hij wilde er niet.

De wedstrijd eindigde in 3-2 voor Heeswijk. De irritatie na de wedstrijd was hoog en dit leidde tot een opstootje maar ach dat kan gebeuren.