2 - 1

Nulandia JO19-1

1e klasse 1

14 oktober 2017 16:00

Afgelopen zaterdag heeft Nulandia JO19-1 de wedstrijd tegen Berghem Sport JO19-1 gespeeld. Deze wedstrijd was op een zonnige zaterdagmiddag in de herfst van oktober. En dat was te merken aan het spel van beide ploegen.

In het begin van de wedstrijd kreeg de spits van Berghem Sport een grote kans door het slordig uitverdedigen van de Nulandia, deze kans werd gelukkig niet benut. Niet heel veel later kwamen we achter met 1-0, door een cross bal vanaf de linker flank die over de verdediging van Nulandia viel en werd gekopt door hun rechtsbuiten. Deze bal ging over Nulandia`s keeper heen, op de paal, tegen een speler van Nulandia in de goal. Voor de rest hebben beide ploegen niet veel gecreëerd in de eerste helft.

In de 2e helft werd het wedstrijd beeld niet anders. Ondanks de goed ingestudeerde corner die Nulandia een goal opleverde en door een knappe goal van Berghem Sport heeft het Nulandia geen punten opgeleverd.