A.J. Spierings

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen DAW op het programma.

We begonnen de wedstrijd sterk met veel inzet en beleving. In het begin van de wedstrijd was het een beetje zoeken, maar na een tijdje zetten we DAW goed vast en kwamen ze niet meer aan voetballen toe. Dit leidde tot een grote kans die helaas niet benut werd. We bleven er fel opzitten en dit leidde rond de 30e minuut tot een corner. De corner werd kort genomen en Coen schoot de bal prachtig over de keeper heen in het doel. Een verdiende voorsprong(1-0). Hierna verzwakten we niet en bleven we doorgaan. We kregen nog een grote kans voor de rust maar hij wilde er niet in. Vlak voor de rust kreeg DAW een vrije trap op de rand van de 16. Deze vrije trap werd niet benut en kort daarna floot de scheidsrechter voor het rustsignaal. (1-0)

In de tweede helft was de instelling niet anders en bleven we er vol voor gaan. Helaas leidde dit niet tot een 2-0 voorsprong maar door een fout achterin tot de 1-1. We lieten onze kop niet hangen en bleven doorgaan. We kregen nog een aantal grote kansen waaronder een corner die hetzelfde werd genomen als in de eerste helft. De bal werd goed ingeschoten maar de keeper van DAW kon de bal op een knappe manier redden.

In de laatste minuten van de wedstrijd werd er een overtreding gemaakt in de 16 van DAW, de scheidsrechter wachtte even maar besloot daarna toch te fluiten voor een penalty. Helaas werd de penalty, wederom door een goedde redding van de keeper, niet benut en bleef het dus 1-1. In de laatste minuut van de wedstrijd was DAW in de aanval, de bal viel achter de verdediging en in 2e instantie schoot de aanvaller van DAW de bal binnen (1-2). Een enorme domper waardoor we de wedstrijd verloren.

Het was een wedstrijd waar we gezien het wedstrijd beeld minimaal recht hadden op een punt en misschien wel drie maar het mocht niet baten.