1 - 1

Avesteyn JO19-1

1e klasse 1

2 december 2017 15:00

Afgelopen week speelde Nulandia J019-1 op de koude zaterdagmiddag tegen Avesteyn J019-1.

Avesteyn begon sterk aan de wedstrijd en wij hadden er moeite mee, op t begin van de wedstrijd was dit ook de betere ploeg. Maar na een minuut of 10 had Nulandia het spelletje gevonden en begonnen hun spel te spelen en kregen ze hun kansen. Na een mooie aanval over de rechter flank gaf Rick Sluijter een goede voorzet op Jasper Klerx maar de keeper kon de bal nog net aantikken anders was dit natuurlijk een goal geweest voor onze spits. Daarna kregen we nog een klein kansje uit een goed ingestudeerde corner met Jasper Klerx en Rick Verstegen maar dit was een uiteindelijk makkelijke prooi voor de keeper. Daarna kreeg Avesteyn weer kansen. Bij de eerste kans ging de bal maar net voor langs de goal en op de tweede kans had Tim Van Der Biezen een uitstekende redding.

De 2e helft begon net zoals de 1e helft op t begin was Avesteyn weer de betere partij maar Nulandia pakte hun spel weer snel op en na een kwartier scoorde Rick Verstegen met links via de onderkant van de lat de 1-0. Daarna kreeg Nulandia nog een paar kleine kansjes. Kort daarna kreeg Avesteyn een grote kans die er via de binnenkant van de paal er weer uitging. Avesteyn was de hele wedstrijd al gevaarlijk met corners en in de 83ste minuut scoorde ze ook met een kopbal uit de corner de 1-1 waarbij Tim Van Der Biezen eigenlijk gehinderd werd. Vanaf toen ging Avesteyn alleen maar aanvallen met een extra man voorin. Alleen kwamen er geen grote kansen meer uit door het goed verdedigende werk van Nulandia.