4 - 2

Nulandia JO13-1

1e klasse 1

2 december 2017 11:00

Op 2 december mochten we aantreden voor onze laatste wedstrijd van het najaarseizoen!

Om 9:45 waren we allemaal aanwezig en klaar om te vertrekken. In Oss aangekomen kwamen we erachter dat we onze schaatsen waren vergeten in te pakken in plaats van onze voetbalschoenen, aangezien het voetbalveld van de Ossenaren er meer wit dan groen zag.

Achja, warm aankleden en zorg maar dat je warm wordt van een goede warming-up.

11:00 de scheids fluit voor het begin van de eerste helft, op dit moment was het langs de kant al niet meer te houden met de kou! Een onrustig begin van beide kanten wat wellicht kwam door wat aftasten op de ijsbaan van CITO. Na enige tijd gespeeld te hebben viel de bal ineens achter Juul en vanaf dat moment gingen die koppies hangen. 1-0! Al snel volgde ook 2-0 en 3-0. En zo gingen we ook de rust in!

In de rust is er vooral geprobeerd op te warmen!

In tweede helft waren we van plan om wat terug te doen! Het was onze beurt voor een doelpunt. Maar na 2 minuten lag die alweer achter Juul: 4-0! Later in de wedstrijd hadden we pas een antwoord op de doelpunten van CITO toen Kaj na een mooie actie naar binnentrok en de bal onhoudbaar achter de keeper te schieten! 4-1, de eer is gered! Later maakte ook Max nog een mooie goal door een voorzet over de grond vanaf de 16 binnen te knallen! 4-2!

Al met al was de wedstrijd niet om aan te gluren en was het ijs ijs ijskoud langs de lijn!

Man Of The Match: Het publiek dat het zolang heeft volgehouden in de kou, Chapeau!

hieronder een kleine impressie over de ijsbaan bij de thuisploeg!