8 - 1

Nulandia JO13-3

4e klasse 102

28 oktober 2017 10:00

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen SV O.S.S. 1920 op de agenda. Zij zijn de nummer 4 in de stand, wij de nummer 8. Door het verschil in de stand en een aantal afwezigen aan onze kant zou het wel eens een lastige wedstrijd kunnen worden.

Na 5 minuten kwamen we met 1-0 achter, maar binnen een paar minuten schoot Jorg via het hoofd van een verdediger de 1-1 binnen. S.V. O.S.S. 1920 bleef gevaarlijk met hun snelle aanvallers en bij de rust stonden we dan ook met 4-1 achter.

Na een speech van Joop in de rust waarin hij wilde dat we rustiger aan de bal bleven en ook wel wat steviger de duels in mochten gaan begonnen we vol goede moed aan de tweede helft.

We hadden in de tweede helft wel een extra tegenstander: volle wind tegen. Hierdoor was het voor ons lastig om uit de verdediging te komen. S.V. O.S.S. 1920 scoorde nog 4 keer en zo werd de eindstand dus 8-1.

Jammer van deze wedstrijd maar volgende week gaan we tegen Margriet zeker voor onze tweede overwinning!