2 - 1

Nulandia JO13-3

4e klasse 102

7 oktober 2017 10:45

Vandaag de uitwedstrijd naar DAW in Schaijk. Onze eerste twee wedstrijden zijn verloren gegaan dus vandaag allemaal de mouwen opgestroopt  en gas d'r op.

De eerste helft hebben we 25 minuten gespeeld op de helft van de tegenstander. Diverse kansen hebben we gehad maar de bal wilde het doel niet in. En zoals altijd krijg je er dan een om je oren. Jammer, maar weer opnieuw beginnen want we waren veel sterker dan zij. De terechte gelijkmaker viel dan ook nog verdiend vlak voor rust. Nicky scoorde op aangeven van Bo Klaasje.

De tweede helft eigenlijk hetzelfde spel beeld. Wij aanvallen, maar de bal ging er niet in. Nena had nog twee prachtige schoten op doel maar ook hun keeper wilde niet meehelpen.

Uiteindelijk scoorde zij nog wel en dus verloren we helaas deze wedstrijd met 2-1.