6 - 1

Nulandia JO13-3

4e klasse 102

23 september 2017 10:00

De dag start nog wat koud maar al snel schijnt er een mooi zonnetje. We beginnen dan ook vol goede moed aan de wedstrijd en houden de bal mooi weg van de helft van onze keeper. Echter komt er toch een kansje voor de tegenstander en komt de stand op 1-0. Kort erna komt er van onze kant een mooie aanval en vind de bal via de voet van Nicky het doel. Maar de vreugde is van korte duur want hij blijkt afgekeurd, buitenspel... Dan volgt de 2-0 en even later moeten we toch worden opgepept tijdens de rust. De pit moet er weer in. Toch krijgt de tegenstander te veel kansen en gaat de stand naar 3-0, 4-0, 5-0 en 6-0. Maar we willen toch wel van die 0 af en Bo Klaasje pakt haar kans en scoort de 6-1.