6 - 0

Nulandia JO13-3

Groep 3 35

9 september 2017 11:30

Vandaag stond onze eerste uitwedstrijd tegen EVVC JO13-1 op het programma. Onze aartsvijand volgens de coach van de tegenstander.....

Over de eerste helft hoeven we niet te praten! Dat ging niet zo best en bij de rust hadden we al vijf nul tegen...

De tweede helft daarentegen ging stukken beter. We hadden maar 1 doelpunt tegen gekregene en  helaas zelf niet gescoord. We stonden toen ook een beetje anders en ik voelde me ook veel meer thuis op het middenveld, dan als laatste man.

Iedereen had ook een goed gevoel over de tweede helft, dus op naar de volgende wedstrijd!

Just Hanegraaf, teamlid JO13-3