Datum

23 september 2017 8:45

Accommodatie

Onbekend

Om 08:00 uur vertrokken we dus in alle vroegte richting Oss, de mist was net opgetrokken toen de aftrap begon.

Het was snel duidelijk dat de twee ploegen aan elkaar gewaagd waren en dat het op kleine dingen aan kwam. Dit bleek ook wel bij de 1-0. De tegenstander kreeg een uitbal en wij waren niet alert genoeg. Ze dribbelden in, schoten gelijk op doel en met een hoge bal scoorden ze.

Wij probeerde goed over te spelen en de tegenstander probeerde met persoonlijke acties bij de goal te komen, na een aantal kansen te hebben gemist en dus de goals uitbleven was het rust.

In de tweede helft werd vanuit een corner de 1-1 gemaakt, wij bleven overspelen, maar waren soms niet alert genoeg. Vanuit een corner ging niemand naar de in-dribbelende speler toe, de bal werd voorgegeven en bij de tweede paal werd deze ingetikt, 2-1.

Even later bij een uitbal helaas het zelfde scenario, geen druk op de in-dribbelende speler, de speler schiet, 3-1.

Wij gaven niet op en gingen het tempo opvoeren, we probeerden goed over te spelen, maar na een aantal gemiste kansen van ons, scoorden zij helaas nog de 4-1 en klonk het eindsignaal.

We hebben goed gevoetbald,  veel de ruimte gezocht en overgespeeld, alleen heeft onoplettendheid en misschien soms te lief willen voetballen ons de das omgedaan.