-

ST Herpinia/OKSV JO9-1

1e klasse 102

25 november 2017 9:00

Vanmorgen 25-11-2017 moesten de dame en heren van de JO9-1 om 9.00 uur thuis aantreden tegen de heren van JO9-1 st. Herpinia/OKSV JO9-1. Superkoud is het in Nuland maar dat kan onze toppers niet deren. Het zou weleens een vette inmaakpot kunnen worden want van horen zeggen had Herpinia al diverse malen met grote verschillen gewonnen. Na 3 minuten stond het al 0-4 voor Herpinia maar het team hield de moed erin.

Met de rust staat het inmiddels 1-6. Tiago maakt in de 1e helft de enige goal voor Nulandia. Na een peptalk van  trainer Frank en een tactische wissel van keeper Sylvie (Rens neemt de keeperhandschoenen over) gaat Nulandia de 2e helft in.

Na amper 30 seconden tikt mevrouw Sylvie de 2-6 binnen. Dat noemen we girlpower 2.0!!! Het spel van Nulandia verbetert sterk en niet snel daarna scoort Siem de 3-6 na een mooie voorzet van alweer die Sylvie! BAM! Vervolgens scoort het andere team de 3-7 en blijft het even lastig bij het doel van Rens. Na een prachtige redding van Rens kan Dylan de bal overnemen en countert met de bal richting de goal van Herpinia. Na een goede voorzet van hem, tikt Max de bal heel mooi binnen, stand 4-7! Daarna wordt het jammer genoeg 4-8. Wederom wat drukte bij de goal van Nulandia en wederom een hele mooie redding van Rens. Meteen daarna een mooie redding van Dylan en uit een hoekschop redt Max nog een tegengoal door een prachtige actie. Helaas werd het toch nog 4-9. Jammer van helft 1 want de kansen op winst of gelijkspel waren er zeker in de 2e helft.

Afsluitend de penalty reeks waarbij Rens 2 penalty's gestopt heeft, eentje op de lat. Een score van 3 voor de tegenstander. Sylvie en Max scoren hun penalty's, Tobias zijn bal zag een lat in de weg zitten en de ballen van Siem en Dylan vonden het nodig een paal te kussen. Rens zijn bal kwam in de handen van de keeper terecht en Tiago zijn bal had er de kracht niet meer voor.....

Ondanks de uitslagen van Herpinia bij andere wedstrijden hebben de dame en heren van Nulandia het niet slecht gedaan! Op naar de volgende kans!