Volkel JO9-1JM

1e klasse 103

28 oktober 2017 9:00

De eerste helft begint goed en al snel heeft Stef een mooie kans op de 1-0.

Maar helaas. Wat later heeft Volkel een counter en de spits komt 1 op 1 met Thijs te staan. Raak… 0-1 voor Volkel. Nulandia trapt af en gaat op zoek naar de gelijkmaker. Een schot van Max en…. 1-1. Geweldig!

Nuland staat lekker te ballen en het gaat gelijk op. Goal Stef, 2-1 voor Nulandia. Super jongens. De wedstrijd blijft op en neer aan het gaan met kansen voor beide teams.
Goal Volkel, oei 2-2.

De mannen gaan weer voetballen en creëren een paar mooie kansen. Een schot van Boet en een grote kans voor Max. Helaas, een uitbraak van Volkel en 2-3. Nu zijn we het even kwijt en al snel wordt het ook 2-4 en 2-5 voor Volkel.

De aftrap volgt en daar gaan ze weer. Op zoek naar goals. En even later is het zover een schot van Stef en het is 3-5. Even later gaat ie weer Stef, en 4-5. Geweldig jongens!

Rust

Nadat de heren in de rust zijn toegesproken beginnen ze met goede moet en frisse zin aan de 2e helft, op zoek naar de gelijkmaker. Het is een hele open wedstrijd geworden met kansen over en weer. Kansen van Boet, Rens en Julian worden gekeerd. Ook zijn er een paar counters van Volkel en komen ze oog in oog met Thijs. Hij komt uit en onderschept de bal keer op keer. Er komt niets langs achterin! Nog een paar minuten…. de spanning neemt toe. En dan komt daar Moos, ja, ja, jaaaaa 5-5.

Een geweldige wedstrijd, hard gewerkt en een super verdiend gelijkspel!