NULAND
tel. 073-5327257

Op zondag 20 november moesten we aantreden tegen laagvlieger Alem.
We hadden flink wat vertrouwen opgebouwd na vorige week, toen we een mooi punt bij koploper Avanti hadden behaald .
We gingen ook goed van start en kregen gelijk een paar kansen, maar die werden nog niet afgerond. Alem had niet zo veel in te brengen en halverwege de eerste helft scoorden we dan toch de 1-0 door Mark Ruijssenaars. Wel vergaten we nog vóór de rust de 2-0 te maken.

In de rust werd aangegeven dat als we de 2-0 maken, dan is het verweer van Alem gebroken. De tweede helft was nog geen minuut oud en het stond al  2-0. Een doelpunt Van Gijs Kerkhof.
Alleen daarna was het juist Alem wat alleen nog de klok sloeg,  want in 20 minuten tijd stond het ineens 2-3 voor Alem door een paar  onoplettendheden van onze kant. Het ging veel te gemakkelijk.

We pakten het spel toch weer goed op om de gelijkmaker te maken en dat duurde uiteindelijk tot de 85ste minuut dat alsnog de 3-3 viel door Tom van de  Ven. Nu wilden we ook voor de winst gaan. Het weer was ondertussen bar en boos, maar we bleven er geloof in houden en het was een mooie aanval die via een paar schijven liep die in de 90ste minuut werd afgerond door Sam Lemstra.